Spor yapmayan 11- 12 yaş grubu erkek çocukların eurofit test sonuçları ile yapısal kompenentlerinin karşılaştırılması - Öztürk, Mehmet (My University, 1988)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-ÇOCUKLAR