Sanayi işletmelerinde stok hareketlerinin bilgisayar desteğiyle izlenmesi. - Tayfur, Ayşe (My University, 1988)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-STOK HAREKETLERİ; Malzemelerin yönetimi; STOK KONTROLÜ,BİLGİSAYAR DEST