Endüstriyel ilişkiler sisteminin işleyişini engelleyen yapısal bozuklukların giderilmesi için alınabilecek yönetsel önlemler ve uygulamadan bir örnek - Okur, Mehmet Emin (My University, 1995)
unknown
Keywords: ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER; Genel yönetim; Yürütmenin yönetimi