Kitle sporunun teşviki açısından tesis politikaları : Kırıkkale uygulaması - Öztimurcular, Turan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Belirli tür alanların planları ve planlaması; Fiziksel planlama (Kent sanatı); Güzel ve dekoratif sanatlar; SPOR-TESİSLER-KIRIKKALE