Sıfat listesinin (adjective check list) Türkiye koşullarına uygun dilsel eşdeğerlilik, geçerlik, güvenirlik ve norm çalışması ve örnek bir uygulama - Savran, Canan (My University, 1993)
unknown
Keywords: Benlik; Dilsel Eşdeğerlik; Psikoloji, Çocuklarda