2. Murad devri kültür hayatı - Azamat, Nihat (My University, 1996)
unknown
Keywords: Biyografi; II. Murad; Osmanlı İmparatorluğu, 1299-1918_Kültür; Osmanlı İmparatorluğu, 1299-1918_Sosyal Hayat; Yeniçağ