Turizmin iktisadi kalkınmaya etkileri ve Türkiye’nin Cumhuriyet dönemi turizm politikaları - Ünlüören, Kurban (My University, 1990)
unknown
Keywords: EKONOMİK GELİŞME-TÜRKİYE; TURİZM-TÜRKİYE-POLİTİKALAR