Kentlerin kimliksizleşmesi - Topuz, Özlem Uluer (My University, 2004)
unknown
Keywords: Fiziksel planlama (Kent sanatı); Fotoğrafçılık; Güzel ve dekoratif sanatlar; Kent Kimliği; Kent planları ve planlaması; Mimari; Şehir Planlama