Tek taraflı mekanik obstrüksiyona bağlı intraabdominal testiste p53 proteini ekspresyonu ve histolojik değişiklikler - Ertuğrul, Atilla (My University, 1999)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; ÜROLOJİ