Genetik absans epilepsili sıçanlarda temporal lob epilepsi modelinin farmakolojik temellerinin araştırılması - Gurbanova, Ayten Azizova (My University, 2008)
unknown
Keywords: Diken ve Dalga Deşarj; Limbik Katılım; Spektral Analiz