Bilgi sosyolojisi bağlamında çizgi filmlerde ideolojik içerik: Avatar ve Cille örneği - Güven, Ahmet (My University, 2017)
Modern dönemlerde toplumsal bilgi örgüsü –yani ideoloji- kitle iletişim araçları ve ürünleriyle meydana gelmektedir ABSTRACT In modern times, social knowledge patterns- ideologies- occur via mass media and its products
Keywords: Çizgi filmler; İdeoloji, Çizgi filmlerde; İdeolojiBilgi SosyolojisiÇizgi Film İdeologySociology of KnowledgeCartoon; Sinema; Siyasal yönler; Sosyal yönler; Türkiye