Meme kanserli hastalarda adjuvan kemoterapiye bağlı sol ventrikül disfonksiyonunun troponin T ile erken dönemde tahmin edilmesi - Çeliker, Aydın (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kalp hastalıkları; Kardiyoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri