Dipiridamol mikroküreleri ve tabletleri - Kalkan, Filiz (My University, 1996)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İlaç endüstrisi; İlaç hazırlama; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri