Uzaktan eğitimin görme engellilerin problem çözüm sürecine yansımalarının incelenmesi: düşünme yapıları bağlamına matematiksel iletişim - Uçuş, Hale (My University, 2017)
Görme engelliler günlük hayatları ABSTRACT Visually handicapped individuals
Keywords: Distance Education; Eğitim; Eğitim ve öğretim (Orta); Engelli çocuklar; Görme Engelli; Görme engelliler; İletişim; Matematik; Matematiksel Düşünme Yapıları; Matematiksel İletişim; Matematiksel Problem Çözme; Mathematical Communication; Mathematical Problem Solving; Mathematical Thinking Structure; Özel eğitim; Türkiye; Uzaktan eğitim; Visually Disabled