Katılım bankacılığına özgü yatırım araçları ve dünyada katılım bankacılığı - Emrullah Özen (My University, 2019)
Bu çalışmamızda dünyada yaklaşık 30 yıllık, dünyada ise faizsiz/ islami bankacılık adında 60 yıllık geçmişi olan katılım bankacılığının kendilerine özgü yatırım araçları ve bu yatırım araçlarının dünyadaki örnekleri kaleme alınmıştır.

In this study, around the world in the world of about 30 years, interest-free / islamic banking 60-year past private banking investment vehicles and their investment instruments have been taken in the world examples
Keywords: Bankalar ve bankacılık; Banks and banking; Deposits; Faiz; Faizsiz Bankacılık; Financial Institutions; Financing; Finans Kurumları; Finansman Participation Banking; Fon; Funds; Interest; Interest Free Banking; Investment Tools; Islamic Banking; İslami Bankacılık; Katılım Bankacılığı; Mevduat; Yatırım araçları