Igor Strawinsky’nin Bahar Ayini bale suitinin görsel iletişim medyaları yönünden çözümlemeleri - Güven, Yusuf (My University, 1995)
unknown
Keywords: BALE; Baskı işleri ve baskılar; GRAFİK; Güzel ve dekoratif sanatlar