COX-2 spesifik inhibitörlerin mide geçirgenliği üzerine etkileri: plasebo ve ibuprofen ile karşılaştırılması - Ekenel, Meltem (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç hastalıkları; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri