Türkiye’de toplumsal değişim süreci içerisinde kadının yeri ve 1945- 1960 yılları arası basın reklamlarında kadın imajının kullanımı - Emek, Orhan (My University, 1992)
unknown
Keywords: KADINLAR,İŞ HAYATINDA; REKLAM