Behçet hastalarında serum HGV RNA’nın RT-PZR ve hibrid yakalama yöntemi ile saptanması - Başgül, Şaziye Senem (My University, 1998)
unknown
Keywords: Behçet hastalığı; Hastalıklar; İç Hastalıkları; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri