Türkiye'nin enerji sorununun alternatif enerji kaynakları açısından değerlendirilmesi - Aslan, Nurdan; Yamak,Tahsin (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2006)
Türkiye'nin Enerji Sorununun Alternatif Enerji Kaynakları Açısından Değerlendirilmesi hakkında makale