Fırsatçı infeksiyonların tanı ve takibinde düşük doz toraks BT’nin kullanılabilirliğinin ve tanısal açıdan etkinliğinin araştırılması - Topsakal, Aslı (My University, 2006)
unknown
Keywords: Radyodiagnostik; Tıp