Unix işletim sistemi dersinde kullanılacak yöntem ve teknikler - Güçbilmez, Salih (My University, 1993)
unknown
Keywords: BİLGİSAYAR EĞİTİMİ-YÖNTEMLER; Bilgisayar programlaması; Genel Konular; Sistem programlama ve programlar