Viyana'da İskenderiye İzleri: Papirüs Müzesi - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Bu yazıda Avusturya Milli Kütüphanesi içindeki Papirüs Müzesi tanıtılmaktadır. Papirüs Müzesinde, Mısır kültürüne ilişkin iki yüz kadar obje ve papirüs sergilenmektedir.

This paper describes the Papyrus Museum in the Austrian National Library. In Papyrus Museum, two hundred objects and papyrus about Egypt culture is exhibited.
Alexandria Traces in Vienna: Papyrus Museum
Keywords: Sanat