Kur’an-ı Kerim açısından iman-amel ilişkisi -İnanış ve davranış ifade eden kavramların tefsir ve tahlili- - Sülün, Murat, 1968- (My University, 1999)
unknown
Keywords: Din; İMAM-AMEL İLİŞKİSİ; İslam Dini; İSLAM DİNİ; Kur’an ve Kur’an İlimleri