Pilositik astrositomaların preoperatif radyolojik incelemeleri ile histopatalojik korelasyonu ve postoperatif radyolojik izlemi - Derakhshani, Shahram (My University, 2000)
unknown
Keywords: RADYOLOJİ_TIBBİ