Kur’an-ı Kerim’de şımarıklık ve şımarık bir kişilik örneği olarak Kârûn - Nas, İsa (My University, 2017)
ÖzetKur’an-ı Kerim’in önemli konularından biri şımarıklıktır. Kur’an’ın bütünlüğü açısından kavram, konu ve kıssaların birlikte ele alınması önem arz etmektedir.

AbstractOne of the important points of the Qur'an is transgression. In terms of the integrity of the Qur'an, it is important that the concepts, subjects and parables are taken together.
Keywords: Affluenza; Croesus (Qarun); Dini yönler; İslam; İslam dini; Kârûn Quran; Karun, Kur’an’ı Kerim’de; Karun, Lidya Kralı, M.Ö. 560-M.Ö. 546; Kıssalar; Kur'an-ı Kerim; Kur’an-ı Kerim; Şımarıklık