Radyo yayıncılığının dijitalleşmesi ve radyo dinleyicisinin dönüşümü - Öztürk, Bahar (My University, 2017)
Yeni iletişim teknolojilerinin gelişimi ve internetin ortaya çıkmasıyla birlikte kitle iletişim araçları bir değişim içerisine girmiştir. ABSTRACT Developments of new communication technologies, as well as the emergence of Internet have led mass media into a transformation.
Keywords: Convergence; Digital Audience; Digital Radio Broadcasting; Dijital Dinleyici; Dijital radyo; Dijital Radyo Yayıncılığı; New Media; Radyo yayıncılılğı; Teknolojik yenilikler; Türkiye; Yakınsama; Yayıncılık; Yeni Medya