Türk bankacılık sisteminde birleşmelerin finansal ve ekonomik analizi ve globalleşen Türkiye açısından öneminin bir değerlendirmesi - Sümer, Emine Handan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi