Otistik spektrum bozukluklarında (OSB) EEG anomalileri ve epilepsi: alt tipleri, ilişkili klinik, gelişimsel ve ailesel risk faktörlerinin tanımlanması - Ekinci, Özalp (My University, 2008)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Otistik, Çocuklarda; Ruh Sağlığı