Türk ve İsviçre hukukunda limited şirketlerin mukayesesi ve her iki sistemde şirketin faaliyetinden dolayı şeriklerin mes’uliyeti. - Tuna, Ergun, 1931- (My University)
unknown
Keywords: Hukuk; HUKUK-ŞİRKETLER HUKUKU