Sıçanlarda intraserevroventriküler tramadol uygulanımının nörotoksik etki açısından araştırılması - Koç, Demet (My University, 2000)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Deneysel Tıp; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri