Pedikülünden skar dokusu geçen aksiyel paternli cilt fleplerinin beslenmesi:Deneysel çalışma - Yılmaz, K. Berkhan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; doku ve organ nakilleri; Kozmatik verestoratif cerrahi; Plastik cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; yapay organların takılması