Strategic options in supply chain management - Özcan, Özgül (My University, 2001)
Satınalma sürecinde entegrasyonu incelediğim bu çalışmada, bana yol gösteren yöneticim Sn. Benay ÖZTÜRK'e, şahsında Arçelik'e ve sabırlı tavsiyelerinden dolayı tez danışmanım Prof Dr. Ömer CEBECİ'ye teşekkür ederim. Bu tezin, fırsat bekleyerek değil, fırsat yaratarak işini geliştirecek Satınalma Yöneticilerine ve çalışanlarına yararlı olmasını umuyorum. I want to thank to my manager Mrs. Benay ÖZTÜRK for her guidance, and Arçelik in the name of her; my thesis supervisor Prof.Dr. Ömer CEBECİ for his patient recommendations in this thesis about Integration in Purchasing. I hope this thesis will be helpful for purchasing people who want to improve their work by creating opportunities rather than waiting for them.
Keywords: Mağaza Zinciri Yönetimi; Yönetim