Gönen (Balıkesir) Yöresinin geleneksel halk ilacı olarak kullanılan bitkileri - Eryaşar, Pınar (My University, 1998)
unknown
Keywords: Botanik, Tıbbi; Tarım ve ilgili teknoloji; Tarla ve plantason ürünleri; Tıbbi bitkiler