Trombosit fibrinojen reseptörü GpII/ IIIa (alfa2 b betaııı) ile trombosit LDL reseptörünün arasındaki ilişkinin belirlenmesi - Tetik, Şermin Savaş (My University, 2003)
unknown
Keywords: Biyokimya; Trombositler