Pilositik astrositomalarda flow sitometrik, immünohistokimyasal bulguların ve yüksek rezolüsyonlu tüm genom kopya sayısı değişikliklerinin progresyonsuz sağkalım üzerine etkileri - Belirgen, Muhittin (My University, 2007)
unknown
Keywords: Nöroşirürji; Plositik Astrositoma; Tümörler