Kemoterapi alan hastalara ait plazmaların tedavi öncesi, nötropeni esnasında ve nötropeniden çıkış dönemlerinde CD 34+ hücre adezyonuna etkisi - Ratip, Siret (My University, 1998)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; İç Hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Kemoterapi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri