Küreselleşme sürecinde işletmelerde uygulanan halkla ilişkiler çalışmalarının yeri ve önemi - Kayışoğlu, Duygu (My University, 1998)
unknown
Keywords: Halkla ilişkiler; HALKLA İLİŞKİLER-İŞLETMELER; Küreselleşme