Lokalize porstat kanserinin primer tedavisinde konvansiyonel eksternal radyoterapi ve konformal radyoterapi tekniklerinin akut yan etkiler açısından karşılaştırılması - Çetin, İlknur Alsan (My University, 2003)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Genital sistem hastalıkları; Hastalıklar; Radyoterapi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri