Edebiyat televizyon ilişkisi 1968- 1990 yılları arasında TRT Televizyonunda Türk edebiyatından uyarlamalar - Tekeoğlu, Gülten (My University, 1991)
unknown
Keywords: Edebiyat ve medya; Televizyon ve edebiyat