TEFSİR KOORDİNASYON TOPLANTILARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Bu makalede, Tefsir Ana Bilim Dalı Koordinasyon toplantılarına temas edeceğiz. Yaklaşık on yıla varmak üzere olan bu toplantılarda konuşulan konular, dile getirilen öneriler, teklifler ve sorunları genel bir değerlendirmeye tabi tutacağız. Bunu yaparken özellikle Allahın kitabı Kuran-ı Kerimin eğitim ve öğretime tabi tutan Tefsir İlminin ülkemizdeki ilahiyat fakültelerinde nasıl okutulduğu ve bu derslerin daha verimli hale getirmek için ne gibi teklif ve önerilerde bulunulduğu konu edecek sonrada genel tablonun bir değerlendirmesini yapacağız.

In this article, we will contact the meetings of the Coordination Department of Interpretation. The topics discussed at these meetings in order to reach nearly ten years, said the recommendations, proposals and issues will keep an overall assessed. In doing so, especially the Book of Allah, the Quran Tafsir Subjects, the country holding the theological faculties of education and training in how to be taught / taught to, and what kind of courses on offer and suggestions to make it more efficient will be subject to an assessment of the overall picture then will do.
The meetings of the coordination department of interpretation