Kronik karaciğer hastalarında beslenme durumu - Taşan, Güralp (My University, 2001)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Karaciğer Hastalıkları; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-iç Hastalıkları