Okullarda psikolojik danışma: Tüm öğrencilere cevap veren kapsamlı hizmet programları - Dinçer, Duygu (My University, 2016)
Kitabın Orjinal Adı: Counseling in schools: comprehensive programs of responsive services for all students Kitabın Yazarı: John J. Schmidt Yayınevi: Pearson Education Basım Yılı: 2008 (Beşinci Baskı) Sayfa Sayısı: 352 ISBN-10: 0-205-54040-6 ISBN-13: 978-0-205-54040-2