Akut iskemik serebrovasküler hastalıklarda S-100 proteini ve nöron spesifik enolazın tanısal yeterliliklerinin karşılaştırılması - Cacına, Hasan (My University, 2002)
unknown
Keywords: Biyokimya; Biyoloji; Tıp