Temel sanat eğitiminde bilgisayarın yeri ve işlevi - İşler, Ahmet Şinasi (My University, 2001)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; Eğitim_Sanat; Grafik tasarım; Güzel Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; resimleme; ticari sanat