Hemoglobin A2’ nin spor türü, yükseklik yeri ve antrenman yaşı ile ilişkisinin incelenmesi - Pınar, Salih (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-FİZYOLOJİ