Metal yüzeylerin seramikle kaplanması işleminde mekanik ve fiziksel özelliklerin incelenmesi - Samur, Ramazan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Kimya mühendisliği ve ilgili konular; METAL KAPLAMA; Metalürji