Sedanter bayanlarda menapozun laktik asit rehabilitasyon süresi üzerine etkisi - Uzel, Hayri (My University, 1991)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; SPOR-BAYANLAR-MENAPOZ ETKİSİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri