Oftalmik ultrasonografi. B-Mod inceleme;metodoloji ve genel amaçlı cihaz ile yapılan incelemlerin posterior segment patalojilerin tanımlanmasındaki yeri - Peirovi, Farzin (My University, 1995)
unknown
Keywords: TIP-RADYOLOJİ