Bireysel krediler ve bankacılıkta otomasyonu - Hatiboğlu, Zerrin (My University, 1994)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-KREDİLER-OTOMASYON; Ekonomi; Finansman ekonomisi; OTOMASYON-BANKACILIK